На Кіровоградщині військова освіта стає престижною

Квітень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

У обласних, міських та районних військових комісаріатах Кіровоградської області продовжуються заходи щодо відбору кандидатів для вступу до вищих військових навчальних закладів. Про це повідомляє регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

З цього приводу, заступник військового комісара Кіровоградського обласного військового комісаріату з виховної роботи підполковник Олег Молчанов повідомив, що станом на сьогоднішній день, понад 90 юнаків з області виявили бажання вступити до вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України.
- На даний час, кандидати здійснюють підготовку відповідних документів та проходять медичні комісії, за результатами яких буде оцінено стан їхнього здоров’я. Пізніше до військових навчальних закладів будуть направлятися особові справи юнаків і дівчат старшої вікової групи. Це ті особи, які здобули повну середню освіту в минулих роках. Документи випускників 2013 року оформляються і відправляються після здачі ними зовнішнього незалежного оцінювання. – зазначив підполковник Олег Молчанов.
Юні Кіровоградці віддають перевагу Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, що у Львові, Військовій академії, що в місті Одеса та Харківському університету Повітряних Сил. Є також певна кількість юнаків, які бажають навчатися в Академії Військово-Морських Сил ім. П.С. Нахімова, що в Севастополі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool