На Кіровоградщині виявлено захворювання на африканську чуму свиней

Серпень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 779 | Коментарі: 0

В Онуфріївському та Маловисківському районах Кіровоградської області виявлено захворювання на африканську чуму свиней. На сьогодні, місцевими органами влади Кропивницького вживаються усі необхідні заходи щодо запобігання поширенню цієї хвороби території обласного центру.

Проте, не виключено, що, попри заборону, мешканці цих районів намагатимуться збувати м'ясо тварин і продавати його в місцях незаконної торгівлі в будь-якому мікрорайоні нашого міста.
Звертаюсь до всіх містян з проханням не купувати м'ясо-молочних продуктів "з рук", особливо в передсвятковий період.

Пам'ятайте, що безпечніше придбати продукти в магазинах і спеціально-відведених для торгівлі місцях, де всі товари проходять санітарний контроль і мають документи, що підтверджують їх походження та якість.

21 серпня придбати якісні продукти місцевих виробників можна буде на спеціально організованому міською владою ярмарку. Убезпечте себе від випадкових і небезпечних для здоров’я покупок у незаконних місцях.
А про несанкціоновану торгівлю м'ясом повідомляйте управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення місько ради за телефонами 22-38-36, 22-38-63 або поліцію - 102.

Начальник управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Сергій Горбовський


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool