На Кіровоградщині виявлено загиблу жінку

Листопад 10, 2015 | Новини | Переглядів: 5153 | Коментарі: 0

10 листопада о 08:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення з поліції про пожежу житлового будинку у с.Олексіївка Бобринецького району.

Орієнтовно загоряння виникло о 08:30. На момент виклику вогнем була охоплена покрівля помешкання на площі 45 м кв. На місце події прибули рятувальники ДПРЧ-24 та місцева пожежна охорона ПрАТ «Полтавське ХПП». У ході ліквідації пожежі рятувальники виявили у будинку тіло 62-річної господарки. Пожежу було локалізовано о 10:11 та ліквідовано об 11:39. На її гасіння від підпорядкованого підрозділу У ДСНС в області залучалося 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу. Щодо причини пожежі, то вона наразі встановлюється фахівцями.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool