На Кіровоградщині виявлено факт незаконної порубки лісу

Травень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 1205 | Коментарі: 0

Працівниками групи реагування патрульної поліції під час проведення профілактичних заходів у місті Помічна було викрито групу осіб, які займалися протиправною діяльністю.

Вказаними громадянами виявилися непрацюючі місцеві жителі, 21 та 22 років. За попередніми даними, чоловіки мали намір у подальшому незаконно збагатитись, реалізувавши деревину (кругляк метрової довжини породи дуб) і вже навіть підшукали "покупця". Однак їм на заваді стали правоохоронці. Нині, завантажений лісом транспортний засіб вилучено.

У даний час встановлюється сума завданих збитків та обставини пригоди. Вирішується питання про внесення інформації за цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 246 Кримінального кодексу України.

За матеріалами Добровеличківського відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool