На Кіровоградщині виявлено двох загиблих

Грудень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1268 | Коментарі: 0

Неділя, 7 грудня, для бійців Служби «101» пройшла напружено – сталося дві загибелі внаслідок пожеж.

Близько дев’ятої години ранку на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №17 м.Світловодськ надійшло повідомлення з міліції про пожежу допоміжної господарчої споруди, що у приватному секторі міста. Прибувши на місце події було виявлено загиблу – 77-річну пенсіонерку. Старенька спала на ліжку біля печі, несправність якої і призвела до трагедії.
Вже о 22:43 бійці Служби порятунку виїхали на ліквідацію пожежі, що у селі Оврагове Світловодського району. Телефоном про подію сповістила сусідка. В ході ліквідації пожежі було виявлено тіло 61-річного господаря будинку. Орієнтовною причиною пожежі фахівці називають куріння в ліжку. Експертиза ще має встановити причини цих двох смертей, але ж факт залишається фактом - життя людям вже не повернути.
Насамкінець хотілося б додати: проблема дотримання правил пожежної безпеки є актуальною завжди, бо саме помилкова впевненість в особистій безпеці і присипляє у людей пильність, а відтак, протипожежні вимоги ігноруються. Проте, вберегти не лише своє життя, а й життя оточуючих від смертельних обійм вогню – під силу кожному і є нашим обов’язком. Пам’ятайте, що неухильне дотримання правил пожежної безпеки – це запорука безпечного сьогодення та щасливого завтра.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool