На Кіровоградщині виявлено чотирьох нелегальних мігрантів

Серпень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

З 4 до 15 серпня на території Кіровоградської області працівниками підрозділів Управління Державної міграційної служби України в області із залученням працівників органів внутрішніх справ та місцевого самоврядування проведено цільові профілактичні заходи з виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території України.

Під час відпрацювання виявлено чотирьох нелегальних мігрантів, відносно яких прийнято рішення про примусове повернення до країн походження.
Загалом за цей час здійснено перевірки 85 продуктових, речових ринків та торговельних майданчиків. Виявлено 47 порушників законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства, відносно яких складено адміністративні протоколи. Зокрема, 38 осіб порушили правила перебування на території України та 9 адміністративних протоколів складено на громадян України.

УДМС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool