На Кіровоградщині виявлено 108 порушень митного законодавства

Вересень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 966 | Коментарі: 0

Оперативними підрозділами Кіровоградської митниці Міндоходів за січень-серпень 2013 року заведено 108 справ про порушення митних правил. Вартість предметів правопорушень за попередньою оцінкою склала понад 12 млн.грн.

За вісім місяців судами по 62 справам ухвалені рішення про конфіскацію безпосередніх предметів правопорушень на суму 2,94 млн.грн. та накладено штрафів у розмірі 2,2 млн.грн.
З метою недопущення незаконного переміщення через митний кордон України товарів, зброї, наркотичних та психотропних речовин, митницею проведено 158 спільних заходів з УМВС у Кіровоградській області, за результатами яких складено 78 протоколів на суму понад 3 млн.грн.
За результатами інформації, отриманої від митних органів іноземних держав, оперативниками складено 8 протоколів про порушення митних правил. Ймовірні втрати бюджету від даних правопорушень складають близько 3,7 млн.грн.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool