На Кіровоградщині виявили факт незаконної порубки дерев

Березень 03, 2016 | Новини | Переглядів: 1087 | Коментарі: 0

За попередньою інформацією, до вчинення кримінального правопорушення можуть бути причетними четверо жителів міста Новоукраїнки, віком від 25 до 40 років.

Працівники відділу поліції отримали повідомлення про те, що поблизу території одного з сіл району кілька осіб здійснюють порубку дерев.

«Було встановлено, що у нічний час група чоловіків приїхала до лісосмуги на двох транспортних засобах. Громадяни спиляли дерева та повантажили частини стовбурів до автомобілів, після чого покинули місце події та попрямували до міста. У результаті вжитих заходів, правоохоронці зупинили вказані автівки, які разом зі зрізами дерев вилучено», - повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України «Незаконна порубка лісу». Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років з конфіскацією незаконно добутого.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool