На Кіровоградщині виявили двох громадян, які намагалися перетнути місцевий блокпост зі зброєю

Травень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1416 | Коментарі: 0

Подія сталася 7 травня цього року близько 22 години. Під час несення служби спільний наряд міліції та громадських активістів звернув увагу на автомобіль іноземного виробництва.

Після зупинки з транспортного засобу вийшли водій та пасажир, які помітно нервували.
Як виявилося, на те у них були вагомі причини, адже гості з сусідньої області мали при собі два пристрої для відстрілу гумових куль без документів та набої до них. Крім того, на сидінні транспортного засобу знаходилося два біноклі та дві радіостанції.
Результати проведеної балістичної експертизи показали, що вилучена зброя є травматичною. Її походження громадяни не пояснюють та запевняють, що через Кіровоградщину рухалися транзитом.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами».
За такі дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.
Тієї ж доби нарядом Олександрійського блокпосту було зупинено автомобіль ВАЗ 21-09, в салоні якого активісти та правоохоронці виявили дві радіостанції і два біноклі… Призначення такого вантажу водій та пасажир тепер пояснюють працівникам міліції.

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool