На Кіровоградщині виявили автівку, в якій перевозилися підозрілі предмети

Серпень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 719 | Коментарі: 0

В даний час поліцейські перевіряють причетність затриманих до скоєння майнових злочинів.

16 серпня близько восьмої години ранку на 703 кілометрі автодороги Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка, поблизу села Вільне Кіровоградського району, поліцейські роти дорожньо-патрульної служби за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль ВАЗ-2110, під керуванням мешканця однієї із сусідніх областей.

Під час спілкування із водієм, працівники поліції помітили в салоні автівки велику сумку, яку пасажир легковика миттєво вихопив та кинувся тікати. Спроба зловмисника сховатися у лісосмузі виявилася марною. Поліцейські затримали його та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Під час огляду автомобіля та сумки, правоохоронці виявили 27 мобільних телефонів, планшети, балаклави, механічні пристрої для пошкодження замків та інші речі, про походження та призначення яких водій та пасажир пояснити не змогли.

Автомобіль було доставлено на зберігання до спеціального майданчика для тимчасового зберігання транспортних засобів, а вилучені пристрої та речі направлено на дослідження. Інформацію про це внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі тривають слідчі дії.

За матеріалами відділу безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool