На Кіровоградщині виявили автівку без номерів, зброю та боєприпаси

Листопад 18, 2016 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

Приватний підприємець, власник станції технічного обслуговування, не зміг пояснити, звідки у нього «взявся» мікроавтобус без номерних знаків на кузові та документів

 Втім, так само плуталися у показах і власники вилученої зброї. У ході санкціонованих обшуків працівники управління карного розшуку «відвідали» кількох жителів області. Оперативна інформація, яку мали правоохоронці, знайшла підтвердження.

У приміщенні, яке використовував один із приватних підприємців, поліцейські виявили транспортний засіб марки Фольксваген, номерний знак на якому згідно офіційної реєстрації був закріплений за автомобілем «Москвич». За попередніми даними, легковик потрапив на територію Бобринецького району з метою подальшого продажу з однієї зі східних областей. Крім того, у домоволодінні чоловіка було виявлено 2 предмети, схожі на пістолет.

Нині транспортний засіб та зброю направлено для проведення експертизи.

В іншого жителя того ж району за місцем мешкання працівники поліції виявили 80 набоїв та спецзасоби (гумовий кийок і бронежилет). Їх походження та необхідність зберігання у власному домоволодінні теперішній власник пояснити так само не зміг.

Не менш вражаючою стала знахідка ще в одного громадянина, який зберігав незареєстровану мисливську зброю в зарядженому стані на стіні у житловому приміщенні, де мешкала малолітня дитина.

Вилучені предмети направлено для проведення експертиз. Вирішується питання про відкриття за цими фактами кримінальних проваджень.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool