На Кіровоградщині виробник сільськогосподарської техніки став переможцем конкурсу

Грудень 15, 2021 | Новини | Переглядів: 1083 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині компанія ELVORTI провідний виробник сільськогосподарської техніки в Україні, третій рік поспіль перемогла у конкурсі «Народний бренд» в номінації «Сільськогосподарська техніка».

Як показали результати голосування конкурсу «Народний бренд 2021», жителі Кіровоградщини саме такою бачать компанію, яка гідна мати почесне звання народного бренду. Голосування проходило з 1 жовтня до кінця листопада цього року. Серед багатьох номінантів переможцем обрали саме ELVORTI.

Перемога у конкурсі та присвоєння відзнаки «Народний бренд» - це вираз найвищої довіри мешканців нашого міста та регіону. Отримати таку нагороду справжнього народного обрання - це дуже почесно. Конкурс «Народний Бренд» створює чесний народний рейтинг підприємств нашого міста.

Бренд ELVORTI постійно розвивається і вдосконалюється. Пропонує своїм клієнтам високу якість обслуговування, широкий асортимент інноваційної сільськогосподарської техніки, яка відповідає найсучаснішим трендам. Крім цього, ELVORTI – гідний приклад соціально-активного та відповідального бізнесу, адже компанія часто ініціює власні благодійні акції, такі як збір одягу та взуття для малозабезпечених громадян міста.

Жителі міста та наші клієнти гідно оцінили і вкотре віддали свої голоси за наш бренд. Завдяки власним старанням та підтримці людей вже третій рік ELVORTI лідирує у цьому змаганні. Цьогоріч бренд ELVORTI отримав рекордну кількість голосів - 1828, випередивши на понад 300 голосів найближчого конкурента у номінації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool