На Кіровоградщині виникло дві пожежі (ФОТО)

Листопад 29, 2022 | Новини | Переглядів: 1092 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС у Кіровоградській області спільно з місцевими пожежними командами загасили 2 пожежі.

На Кіровоградщині виникло дві пожежі (ФОТО)

На Кіровоградщині виникло дві пожежі (ФОТО)


28 листопада о 06:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Висотній с. Салькове Заваллівської СТГ Голованівського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 48 м2 покрівлі та перекриття господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 08:08 рятувальники 21-ї пожежно-рятувальної частини смт Гайворон та вогнеборці місцевої пожежної команди смт Завалля приборкали пожежу.

О 07:22 стало відомо про пожежу у гаражному кооперативі «Авіатор» обласного центру: в одному з гаражів зайнялись електроприлади.

О 07:45 пожежу ліквідовано вогнеборцями 1-ї та 5-ї пожежно-рятувальних частин м. Кропивницький.

В обох випадках загиблих чи травмованих не виявлено. Причини пожеж з’ясовуються.

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool