На Кіровоградщині виникло 9 пожеж

Березень 10, 2020 | Новини | Переглядів: 2580 | Коментарі: 0

9 березня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 9 разів залучались на гасіння пожеж у житловому секторі та на відкритій території.

Так, о 15:06 пожежа виникла по вул. Садова с. Малинівка Петрівського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу з’ясувалось, що горить 15 м2 сінника на території приватного домоволодіння. Пожежу загасили 5 рятувальників 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове о 17:12.

Також бійці Долинського, Устинівського, Добровеличківського, Бобринецького та Олександрійського районів залучались на ліквідацію займань сухої рослинності та сміття на відкритих територіях загальною площею 2,4 га.

На Кіровоградщині виникло 9 пожеж

В усіх випадках травмованих або загиблих не виявлено. Причини пожеж встановлюються.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool