На Кіровоградщині виникло 8 пожеж різного характеру

Липень 28, 2020 | Новини | Переглядів: 766 | Коментарі: 0

27 липня о 15:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у с. Мечиславка Благовіщенського району, де на вул. Травнева виникло займання моторного відсіку автомобіля ІЖ. 

О 15:54 рятувальниками пожежу було локалізовано та о 15:57 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське та місцева пожежна команда с. Йосипівка.

О 20:33 виникла пожежа 8 м2 речей домашнього вжитку в господарчій споруді на території приватного домоволодіння по вул. Миру с. Добре Вільшанського району, яку о 21:25 ліквідували бійці 30-ї ДПРЧ смт Вільшанка.

О 21:52 надійшло повідомлення про займання по вул. Панкова м. Мала Виска. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 40 м2 покрівлі житлового будинку. О 22:10 пожежу було локалізовано та о 23:02 – ліквідовано силами 5 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска.

Крім того, рятувальники 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське приборкали два займання на відкритій місцевості, а саме: 0,8 га пожнивних залишків біля с. Новоселиця та 600 кг соломи в тюках біля с. Розношинське.

Бійці 27-ї ДПРЧ смт Новгородка спільно з місцевою пожежною командою с. Верблюжка загасили займання 70 м2 сміття біля с. Білопілля Новгородківського району. Вогнеборці 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка ліквідували пожежу 600 м2 сухої трави поблизу районного центру. А рятувальники 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка загасили загоряння 200 м2 пожнивних залишків на земельній ділянці біля с. Підлісне Олександрівського району.

В усіх випадках загиблих або травмованих не виявлено. Причини пожеж з’ясовуються.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool