На Кіровоградщині виникло 6 пожеж на відкритій території

Березень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 860 | Коментарі: 0

Впродовж доби 18 березня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини 6 разів залучались на ліквідацію пожеж сухої трави й сміття на відкритих територіях області та у місті Кропивницькому.

Так, 4,5 га сухостою горіло у Бобринецькому районі на відкритій території неподалік села Сугокліївка, 200 м2 – поблизу села Павлівка Світловодського району, 200 м2 – на відкритій території біля села Паліївка Маловисківського району та 50 м2 – поблизу села Софіївка Компаніївського району.

Двічі виїжджали на ліквідацію сміття на вул. Автолюбителів та на вул. Новомиколаївській у м.Кропивницький рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону.

Шановні громадяни! Будьте уважними і обережними: пожежі в екосистемах за сприятливих погодних умов швидко поширюються на великі території та загрожують знищенням не лише торішньої рослинності, а й будівель та споруд, не кажучи вже наскільки вони шкодять здоров’ю людей та довкіллю. Не кидайте недопалки на суху рослинність та не розводьте без потреби багаття.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool