На Кіровоградщині виникло 5 випадків пожеж сміття та рослинності

Червень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 837 | Коментарі: 0

Доба, що минула, відзначилась 5-ма пожежами сміття та трави на території Кіровоградської області.

Так, о 10:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сміття в підвальному приміщення недобудованого будинку на вул. Гайворонській в м. Гайвороні. Загоряння на площі 5 м2 було приборкано силами вогнеборців 21-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Також сміття на площі 200 м2 горіло в с. Павлівка Світловодського району о 19:10. Пожежу було ліквідовано рятувальниками 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Тричі за добу горіла трава: о 12:25 у м. Олександрія загорілось 100 м2 рослинності, о 14:45 виникла пожежа 500 м2 сухої трави в с. Лозуватка Онуфріївського району та о 00:08 рятувальники гасили подібну пожежу, яка виникла біля с. Ятрань Новоархангельського району.

Шановні громадяни! Служба порятунку закликає усіх бути обачними та небайдужими до проблеми пожеж сухої рослинності та сміття. Такі пожежі виникають лише через людську недбалість – непогашені недопалки, самовільне випалювання сухої рослинності та сміття, необережне поводження з вогнем під час відпочинку на природі. Будьмо відповідальними!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool