На Кіровоградщині виникло 4 пожежі в екосистемі

Липень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби на території Кіровоградської області сталось 4 пожежі в екосистемі.

Так, о 09:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 150 м2 сухої трави на відкритій території в м. Новоукраїнка.

Загоряння ліквідовано силами рятувальників 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Об 11:00 біля с. Кирилівка Добровеличківського району загорілись пожнивні рештки площею 4 га на полі. Пожежу приборкали вогнеборці 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківки. О 13:15 виїхали на гасіння пожежі сухої трави на околиці м. Мала Виска рятувальники 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини та о 16:40 подібний випадок стався в м. Бобринці, де загорілось 1,2 га рослинності, пожежу ліквідували вогнеборці 24-ї ДПРЧ.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool