На Кіровоградщині виникло 4 пожежі, під час однієї з яких загинув чоловік

Грудень 11, 2019 | Новини | Переглядів: 903 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області ліквідували 4 займання різного характеру.

Так, 10 грудня о 05:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про задимлення підшипника букси одного з вагонів вантажного потяга на станції Олександрія. Рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія протягом 13 хвилин загасили займання.

У Вільшанці по вул. Миру о 06:58 виникла пожежа у відсіку двигуна легковика «Kia Sorento» у гаражі на території приватного домоволодіння. Бійці 33-ї ДПРЧ смт Вільшанка о 07:14 локалізували та о 07:25 ліквідували пожежу.
О 19:28 виникла пожежа 25 м2 домашніх речей та меблів у житловому будинку по вул. Святкова смт Петрове. На місці пожежі рятувальниками було виявлено тіло загиблого громадянина 1975 р.н. О 19:50 осередки пожежі були локалізовані та о 22:15 – ліквідовані рятувальниками 32-ї ДПРЧ смт Петрове.

О 23:45 виникла пожежа 32 м2 покрівлі гаража, легкового автомобіля ВАЗ-2101, мопеда «Sabur» та господарчого майна у гаражі на території приватного домоволодіння по вул. Мічуріна с. Головківка Олександрійського району. Рятувальники 2-го ДПРЗ м. Олександрія о 00:25 локалізували та о 01:25 – ліквідували пожежу.

В усіх випадках, крім пожежі в смт Петрове, травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool