На Кіровоградщині виникло 4 пожежі

Лютий 23, 2020 | Новини | Переглядів: 1600 | Коментарі: 0

22 лютого пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази залучались на гасіння пожеж сухої рослинності на відкритих територіях.

Так, 2 виїзди здійснили підрозділи 1-го державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький: на гасіння пожежі 200 м2 сухої трави та очерету на проспекті Університетському та 70 м2 сухої трави у селі Обознівка Кропивницького району.

Бійці 29-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка загасили пожежу 100 м2 сухої трави біля села Нова Осота Олександрівського району.

Також відділення 21-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Гайворон залучалось на гасіння пожежі 50 м2 сухої трави на околиці селища Завалля Гайворонського району.

22 лютого пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази залучались на гасіння пожеж сухої рослинності на відкритих територіях.

У ДСНС України у Кіровоградській області  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool