На Кіровоградщині виникло 11 займань у екосистемі

Липень 29, 2019 | Новини | Переглядів: 559 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 11 разів виїздили на гасіння сухої трави, пожнивних залишків та сміття на відкритих територіях.

Так, 4 рази гасили такі пожежі бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький (біля с. Нова Павлівка, с. Овсяниківка та м. Кропивницький – вул. Кременчуцька і вул. Ярослава Мудрого).

Двічі ліквідовували займання трави та пожнивних залишків рятувальники 13-ї ДПРЧ смт Голованівськ за межами смт Побузьке. По одній пожежі у екосистемі ліквідували рятувальники 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска (с. Паліївка), 24-ї ДПРЧ м. Бобринець (за межами районного центру), 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське (с. Кошаро-Олександрівка), 34-ї ДПРЧ смт Смоліне (відкрита територія селища) та 2-го ДПРЗ м. Олександрія (відкрита територія смт Олександрійське).

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool