На Кіровоградщині виникли пожежі у Добровеличківському та Долинському районах

Грудень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 1095 | Коментарі: 0

17 грудня о 20:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від мешканця с.Водяне Добровеличківського району про пожежу на території його приватного домоволодіння.

По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів на місце події з’ясувалось, що вогнем охоплено покрівлю житлового будинку на площі 17 м². Загиблих чи травмованих не виявлено.
Силами вогнеборців о 21:43 пожежу локалізовано та о 22:10 – ліквідовано.
До гасіння пожежі залучались 4 чоловіки особового складу, 1 одиниця техніки 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС в області та пожежна команда с.Липняжка.
Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.

17 грудня о 16:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку в с.Новогригорівка Перша Долинського району.

По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів на місце події було виявлено, що в одній з кімнат зайнялись домашні речі, а також вогнем охоплено покрівлю будинку на площі 8 м². Загиблих чи травмованих не виявлено.
Силами вогнеборців о 17:19 пожежу локалізовано та о 17:51 – ліквідовано.
До гасіння пожежі залучались 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська та добровільна пожежна дружина ДП «Сантрейд».
Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool