На Кіровоградщині вилучили з незаконного обігу близько 140 пляшок алкоголю та кількасот пачок тютюнових виробів

Грудень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 816 | Коментарі: 0

На території міста Світловодськ у 4 торгівельних кіосках продавці здійснювали реалізацію недоброякісної продукції.

До відділу поліції надійшла відповідна інформація, яка у результаті перевірки знайшла підтвердження.

- В одному з торгівельних кіосків правоохоронці вилучили 6 пляшок об’ємом 0,5 л та пляшку з майже 2 літрами рідини, схожої на горілку. За поясненням власника кіоску, він не підозрював, що продавчиня реалізує даний товар. Крім того, в іншому закладі було виявлено 4 пляшки спиртного та 44 пачки цигарок із наклеєними акцизними марками. Подібні порушення було викрито ще у двох кіосках, - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий. - Загалом із незаконного обігу правоохоронці вилучили близько 400 пачок тютюнових виробів та

137 пляшок алкогольних напоїв різного об’єму.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 227 «Умисне введення в обіг на ринку України небезпечної продукції» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


За матеріалами Світловодського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool