На Кіровоградщині вилучили з незаконного обігу 75 одиниць грального обладнання

Березень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 785 | Коментарі: 0

Гральні заклади «функціонували» у закритих для сторонніх приміщеннях.

На момент проведення обшуків в них перебувало близько 15 осіб, які брали участь в азартних іграх. Гральне обладнання вилучено та направлено для проведення експертиз. За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Якщо вину підозрюваних буде доведено, їм загрожуватиме штраф у розмірі від 10 тисяч до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.
Інформація про те, що один з місцевих підприємців має намір всупереч забороні Закону, облаштувати в обласному центрі гральні заклади надійшла до міліції наприкінці лютого. За цей час підозрюваний встиг винайняти кілька нежитлових приміщень, зробив у них косметичний ремонт, потурбувався про належний інтер’єр та обслуговуючий персонал. Після цього заклад розпочав роботу.
Аби про їх «діяльність» не дізналися правоохоронці, організатори потурбувалися і про те, щоб до приміщень не мали доступу сторонні особи. Входи замаскували, а серед відвідувачів були лише перевірені клієнти.
Роботу грального обладнання забезпечували адміністратори закладу. Вони приймали у клієнтів готівку, після чого переводили її на електронний рахунок грального апарату.
У разі виграшу за бажанням особа могла отримати готівку у вигляді виграшу, звернувшись з цим питанням до адміністратора.
Не зважаючи на усі заходи перестороги, незаконну діяльність закладів було припинено.
75 одиниць ігрового обладнання вилучено та направлено для проведення експертиз. Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України, триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool