На Кіровоградщині вилучили з незаконного обігу 30 одиниць вогнепальної зброї

Жовтень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 659 | Коментарі: 0

На території області у період з 1 вересня по 1 жовтня поліцією проведено практичний етап профілактичних заходів під умовною назвою «Зброя та вибухівка».

У результаті відпрацювання правоохоронці розпочали 82 кримінальних провадження за виявленими фактами незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами за ст. 263 КК України.

Завдяки вжитим заходам із незаконного обігу поліцейські вилучили 30 одиниць вогнепальної зброї, з яких – один автомат, 5 карабінів та гвинтівок, 20 пістолетів і револьверів, 4 обрізи. Також було вилучено 6 одиниць травматичної зброї, понад 2690 патронів, 26 гранат, 217 інших боєприпасів та 3 кілограми вибухових речовин.

40 особам повідомлено про підозру у вчиненні правопорушень, пов’язаних із незаконним обігом вогнепальної зброї та вибухівки.
Крім того, під час профілактичних заходів здійснено більше 4150 перевірок правил зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів, за результатами яких виявлено 118 порушень, допущених власниками зброї за місцем проживання.
Вилучено 10 дозволів на зберігання вогнепальної зброї і набоїв та 55 одиниць зброї, до адміністративної відповідальності притягнуто 88 власників зброї.

За матеріалами
управління карного розшуку
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool