На Кіровоградщині вилучили рейсовий автобус з пасажирами зі снігового замету

Січень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1031 | Коментарі: 0

26 січня до Служби порятунку «101» звернувся водій автобуса «ПАЗ 3205», який потребував допомоги по вилученню транспортного засобу зі снігового замету.

О 6:30 автобус сполученням «Криничне-Кіровоград» з шістьма пасажирами вирушив з Устинівки у напрямку обласного центру та за 2 км від райцентру потрапив у сніговий перемет.

Рятувальники 22-ї державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС в області одразу ж, щойно отримали повідомлення, виїхали на допомогу та відбуксирували автобус до місця, звідки той уже продовжив рух самостійно.

Того ж дня об 11:47 у сніговий замет по вулиці Об’їзній у селищі Устинівка потрапив легковий автомобіль. Водій після невдалих спроб вибратись зі снігової пастки зателефонував до пожежно-рятувальної служби та отримав необхідну допомогу.

У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool