На Кіровоградщині вилучили понад дві сотні нарковмісних рослин

Червень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 563 | Коментарі: 0

Під час проведення обшуків у трьох районах області на території домоволодінь місцевих жителів працівники поліції виявили посіви маку та коноплі.

Зокрема, у вирощуванні наркотичного «зілля» поліцейські викрили раніше судимого за аналогічні злочини 37-річного мешканця Голованівського району. На присадибній ділянці чоловіка було виявлено майже 70 рослин, схожих на коноплю.

Працівники Кіровоградського районного відділення поліції отримали інформацію про те, що житель одного з сіл вирощує нарковмісні рослини. У результаті під час обшуку поліцейські виявили на городі у громадянина понад 120 кущів, схожих на мак.
А в Олександрівському районі під час перевірки місцевої жительки на причетність до вчинення крадіжки, правоохоронці виявили на території домоволодіння жінки понад 30 рослин, схожих на коноплю.

Вилучені рослин направлено на проведення експертиз.

Інформацію за цими фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання – до 3 років обмеження волі.

За матеріалами
територіальних підрозділів
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool