На Кіровоградщині вилучили наркосировини на суму близько 2 мільйонів гривень

Серпень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 744 | Коментарі: 0

Житель обласного центру зберігав майже 40 кілограмів «урожаю» снодійного маку та вирощував близько 100 кущів коноплі, висота яких подекуди сягала більше двох метрів.

Як повідомив начальник 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України Роман Панасюк, поліцейські виявили чималу кількість нарковмісних рослин під час перевірки отриманої інформації від мешканців одного з мікрорайонів міста щодо незаконної діяльності 41-річного чоловіка.

На території домоволодіння зловмисника було вилучено 98 рослин коноплі та близько 40 кг висушених рослин снодійного маку, зразки яких направлено до НДЕКЦ МВС України в Кіровоградській області для проведення дослідження.
За результатами експертизи за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення громадянина до кримінальної відповідальності за ч. 3 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель). За такі дії передбачено покарання – від 5 до 8 років позбавлення волі.

Раніше чоловік вже був судимий за вчинення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: dpn4@antidrug.gov.ua або безпосередньо працівникам поліції за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.

За матеріалами відділу 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool