На Кіровоградщини вилучили близько 200 кілограмів піротехнічних засобів

Січень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 935 | Коментарі: 0

У грудні-січні працівники органів внутрішніх справ області провели низку заходів, спрямованих на виявлення та припинення фактів незаконної реалізації і використання піротехніки.

Загалом правоохоронці перевірили 9 суб’єктів господарювання, які мають ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва і торгівлі піротехнічними засобами, та понад 800 ринків й інших місць можливого продажу піротехніки населенню.
У результаті було виявлено 29 фактів реалізації піротехнічної продукції без ліцензії, за якими складено відповідні адміністративні матеріали. Із незаконного обігу міліція Кіровоградщини вилучила більше 12,5 тисяч штук піротехнічних засобів, або близько 200 кілограмів піротехніки.
Крім того, правоохоронці виявили 4 порушення п. 8 Тимчасових правил обігу в Україні побутових піротехнічних виробів («Застосування побутових піротехнічних виробів»). Відповідно четверо осіб за вчинення цих правопорушень притягнуто до адміністративної відповідальності.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool