На Кіровоградщині вилучено з обігу контрафактної та необлікованої підакцизної продукції на більше ніж мільйон гривень

Жовтень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 1031 | Коментарі: 0

З початку року оперативниками Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області з незаконного обігу вилучено товарів підакцизної групи на загальну суму 1 млн. 146 тис. грн.

Зокрема, алкогольних напоїв та спирту – на 344 тис. грн. та більше 23 тисяч пачок тютюнових виробів на суму 178,3 тис. грн., майже 60 тисяч літрів дизельних матеріалів на суму 598,3 тис. грн. Припинено діяльність двох підпільних цехів по виробництву алкогольних напоїв.
„На сьогоднішній день виявлення контрафактної підакцизної продукції, фальсифікованих алкогольних напоїв та тютюнових виробів, зокрема спирту, протидія їх нелегальному виробництву, а також встановлення осіб, які здійснюють їх розповсюдження та місць виготовлення такої продукції є одним із пріоритетних напрямків роботи органів Міндоходів області”, – зазначив начальник слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів в області Валерій Юхимчук.

Прес-служба ГУ Міндоходів у
Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool