На Кіровоградщині вилучено понад 3,4 тонн незаконно виловленої риби

Червень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 752 | Коментарі: 0

Загалом у рамках відпрацювання, що тривало на території області понад 2 місяці, поліцейські спільно з представниками Державного агентства рибного господарства, Державної служби морського та річкового транспорту та Державної екологічної інспекції провели більше 80 рейдів.

У період операції за фактами виявлених порушень розпочато 5 кримінальних проваджень за ст. 249 (незаконне зайняття рибним промислом) Кримінального кодексу України, до адміністративної відповідальності притягнуто 52 особи. 

Зокрема, 43 – за порушення правил використання об`єктів тваринного світу (ст. 85 КУпАП), 7 – за порушення порядку придбання чи збуту об'єктів тваринного або рослинного світу (ст. 88-1 КУпАП) та 2 – за виготовлення, збут, зберігання заборонених знарядь добування об'єктів тваринного світу (ст. 85-1 КУпАП).

Серед вилученого у порушників – 3,440 тонн незаконно виловленої риби, понад 4,7 тисяч метрів рибальських сіток, 4 одиниці інших знарядь незаконного вилову риби та 10 плавзасобів.

За матеріалами
управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool