На Кіровоградщині вилучено із незаконного обігу підакцизні товари на 17,4 мільйонів гривень

Травень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 749 | Коментарі: 0

В результаті вжитих заходів направлених на протидію незаконного виробництва та обігу підакцизних товарів і перекриттю каналів їх контрабандного походження на внутрішній ринок України, співробітниками оперативного управління фіскальної служби області з початку року із незаконного обігу вилучено товарів підакцизної групи на загальну суму 17 ,4 мільйонів гривень.

Також з початку року до Єдиного реєстру досудових розслідувань за матеріалами оперативних підрозділів Головного управління фіскальної служби області внесено 17 кримінальних правопорушень економічної спрямованості: 8 – за фактами ухилення від сплати до бюджету податків, 5 – за результатами роботи щодо протидії розкраданню бюджетних коштів та їх легалізації, 3 – за фактами незаконної реалізації алкогольних напоїв, виготовлених з недоброякісної сировини та 1 – за фактом фіктивного підприємництва.
Протягом звітного періоду в ході оперативного супроводження кримінальних проваджень, внесених до Єдиного реєстру досудових розслідувань за матеріалами оперативних підрозділів податкової міліції, у 8 кримінальних провадженнях в рамках застосування податкового компромісу (підрозділ 92 розділу ХХ „Перехідних положень” Податкового кодексу України”), відшкодовано збитки на загальну суму 3 млн. 597,7 тис.грн. та 2 кримінальних провадження направлено до суду з обвинувальним актом.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool