На Кіровоградщині викрито зловмисників, які займалися незаконним випилюванням дерев

Квітень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1029 | Коментарі: 0

У Новоукраїнському районі четверо місцевих жителів спиляли 30 дерев поблизу одного з сіл. За попередніми даними, сума збитків складає понад 100 тисяч гривень. Правоохоронці проводять за цим фактом розслідування.

21 квітня до райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що неподалік населеного пункту невідомі особи пиляють насадження у захисній лісосмузі.
- На місці події правоохоронці спільно з працівниками лісової охорони виявили чотирьох жителів району, 28, 25, 19 та 18 років. Чоловіки спиляли 28 ясенів та два дуба, - розповів начальник Новоукраїнського РВ УМВС в області Ігор Матвійчук.
У зловмисників працівники міліції вилучили бензопилу та моторне масло.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 246 «Незаконна порубка лісу» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання від штрафу до обмеження чи позбавлення волі до трьох років з конфіскацією незаконно здобутого.
Одному зі зловмисників – 19-річному місцевому жителю – також загрожує кримінальна відповідальність за незаконне заволодіння транспортним засобом, у якому хлопця було викрито раніше. Найстарший з поплічників вже був судимий за крадіжку.

За матеріалами Новоукраїнського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool