На Кіровоградщині викрито ухилення від сплати податків на 2,7 млн. грн.

Вересень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1057 | Коментарі: 0

Як з’ясувалося під час слідства, протягом 2010-2011 років директор одного з місцевих ТОВ спільно із співзасновником, який також виконував функції головного бухгалтера, безпідставно відображали у податковій звітності проведення фінансово-господарських операцій із різними суб’єктами господарювання.

Останні, як показала перевірка, мають ознаки фіктивності, тобто, існують лише на папері і не можуть надавати послуги, поставляти товари чи виконувати роботи. Таким чином, керівники товариства ухилились від сплати податків на загальну суму в 2,7 млн. грн.
Нині проводяться заходи щодо відшкодування завданих державі збитків.
За словами першого заступника голови – начальника управління податкової міліції ДПС у Кіровоградській області Анатолія Курупа за даними фактами порушено кримінальну справу. Слідство триває.


Управління податкової міліції ДПС у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool