На Кіровоградщині викрито телефонного шахрая

Липень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

Жертвою зловмисника стала жителька міста Олександрії. Пенсіонерка позбулася 10 тисяч гривень.

До міськвідділу міліції звернулася 60-річна жінка, яка розповіла, що їй зателефонував незнайомець та повідомив, що її син начебто потрапив до міліції. Для вирішення ситуації чоловік запропонував віддати визначену суму грошей. Поспішаючи «врятувати» родича, пенсіонерка виконала вимоги співрозмовника.
- У результаті проведення низки розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 24-річний олександрієць, який раніше неодноразово притягувався до відповідальності за майнові та наркозлочини, - повідомив т.в.о. начальника Олександрійського МВ УМВС в області Олександр Коцар.
Зловмисник отримав кошти через знайомих, яких попросив зустрітися з жертвою та забрати гроші.
Більше 9 тисяч гривень вилучено та повернуто власниці.
За цим фактом проводиться розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України.

За матеріалами Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool