На Кіровоградщині викрито наркопритон

Липень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

32-річний раніше судимий житель Світловодська перетворив власне помешкання на місце для вживання наркотичних засобів. За такі дії йому загрожує покарання до 5 років позбавлення волі.

До Світловодського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що з однієї з квартир багатоповерхового будинку йде специфічний запах речовини, схожий на наркотичний.
У ході проведення перевірки було встановлено, що в помешканні 32-річний чоловік незаконно зберігав та виготовляв наркотичні засоби, які в подальшому вживав разом з товаришами. Крім того, господар неодноразово надавав приміщення для вживання наркотиків своїм знайомим.
- Під час огляду квартири працівники міліції вилучили подрібнену речовину, схожу на канабіс, макову соломку, пігулки медичного препарату, психотропну речовину та лабораторне обладнання для виготовлення наркотичних засобів, - повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Вячеслав Лавренюк.
Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 317 «Організація та утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

За матеріалами Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool