На Кіровоградщині викрито крадіїв кабелю

Травень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 1034 | Коментарі: 0

Двоє зловмисників викопали та вирізали неподалік одного з населених пунктів Олександрійського району близько 20 метрів телефонного дроту. За вчинене їм загрожує до 3 років позбавлення волі.

29 квітня надвечір до Олександрійського райвідділу міліції надійшло повідомлення від працівників рембригади підприємства зв’язку про те, що невідомі особи проводять земельні роботи на узбіччі, де проходить телефонний кабель.
- На місці події слідчо-оперативна група виявила двох зловмисників. 38-річний чоловік разом з 19-річним родичем викопали близько 20 метрів дроту, - розповідає т.в.о. начальника Олександрійського РВ УМВС в області Віталій Кравцов.
Викрадений кабель та інвентар, яким «працювали» злодії, правоохоронці вилучили. Встановлюється сума завданих кримінальним правопорушенням збитків.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального Кодексу України «Крадіжка». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту до шести місяців чи позбавлення волі на строк до 3 років.

За матеріалами Олександрійський РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool