На Кіровоградщині викрито 89 правопорушень економічної спрямованості

Квітень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

Саме стільки таких злочинів обліковано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за матеріалами підрозділів податкової міліції області протягом І кварталу нинішнього року.

В ході оперативного супроводу документальних перевірок суб’єктів господарювання обліковано 41 кримінальних злочинів за фактами ухилень від сплати до бюджету податків та платежів, 13 з яких – в особливо великих розмірах.
Протягом трьох місяців нинішнього року за матеріалами підрозділів податкової міліції області обліковано 5 кримінальних правопорушень за фактами легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, відповідно до ст. 209 Кримінального кодексу України. За фактами незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (за ст. 204 Кримінального кодексу) обліковано 4 злочини, доведення до банкрутства (відповідно до ст.219 кодексу) – 2 кримінальних правопорушення, ще 16 – за фактами привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.
Також за цей час викрито 8 кримінальних правопорушень за фактами фіктивного підприємництва.
Протягом трьох місяців нинішнього року провадження по 29 економічним злочинам направлено до суду.
Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool