На Кіровоградщині викрили зловмисника, який викрадав вироби з металу

Лютий 23, 2016 | Новини | Переглядів: 787 | Коментарі: 0

Ним виявився 25-річний мешканець Олександрійського району. За вчинене чоловікові загрожує до 3 років позбавлення волі.

Під час проведення відпрацювання населеного пункту інспектором поліції до правоохоронця із заявою звернулась 40-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що у минулому році з її двору було викрадено дві металеві опори під газову трубу.

Також з території обслуговування надходили повідомлення про крадіжку у той же період часу алюмінієвої сітки-рабиці та металевих конструкцій, які знаходились під парканом домоволодіння жителя села.

«У ході розслідування працівники поліції встановили особу, причетну до скоєння кримінального правопорушення. Ним виявився непрацюючий житель району», - розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до 3 років позбавлення волі.

За матеріалами Олександрійського районного відділення поліції Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool