На Кіровоградщині викрили зловмисника у незаконному заволодінні транспортним засобом

Липень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 1047 | Коментарі: 0

32-річний житель Благовіщенського району, перебуваючи у місті, вночі скоїв угон мопеда з території одного з домоволодінь. Однак скористатися ним у власних цілях чоловік не встиг, вже наступного дня працівники поліції вилучили транспорт.

10 липня вранці до відділення поліції звернулася жителька районного центру, яка повідомила, що у нічний час доби з її подвір’я було викрадено мопед.

«Розпочавши пошуки зловмисника, поліцейські перевірили коло осіб, які могли бути причетними до злочину. У результаті вийшли на слід раніше судимого жителя одного з сіл, що напередодні саме перебував у місті.
У подальшому працівники поліції розшукали викрадений чоловіком мопед у населеному пункті, де мешкав громадянин. Зловмисник сховав його у нежилому домоволодінні. У даний час транспортний засіб вилучено», - розповів начальник Благовіщенського відділення поліції Ігор Яковлев.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool