На Кіровоградщині викрили злодія та повернули власнику майно

Квітень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 825 | Коментарі: 0

Чоловік зайшов до знайомого в особистих справах, а на зворотному шляху прихопив із його домоволодіння дизельне паливо, добрива, мастило та електропристрій. За вчинене особі може загрожувати позбавлення волі на строк до трьох років.

До Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку від 29-річного жителя району.

«Працівники поліції встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний раніше неодноразово судимий 27-річний односелець потерпілого. Із подвір’я чоловіка злодій викрав 240 літрів солярки, 60 літрів гербіцидів, 3,5 літри мастила та акумулятор. Майно правоохоронці вилучили і повернули власнику», – повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Чоловіку загрожує покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту на строк до шести місяців, чи до трьох років позбавлення волі.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool