На Кіровоградщині викрили жінку, яку підозрюють у привласненні коштів

Березень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 849 | Коментарі: 0

Громадянка входила в довіру до людей, які через різні життєві обставини мали проблеми з тим, аби самостійно виходити з дому. Жінка обіцяла за них провести низку «проплат». На підтвердження виконаних банківських операцій вручала потерпілим підроблені чеки. За скоєне тепер їй може загрожувати до від 3 до 8 років позбавлення волі.

Першими «забили на сполох» кілька родин, що мешкали в одному з сіл Кіровоградського району.

Громадяни, які отримували попередження про нарахування пені за вчасно не сплачені кредити, прийшли до банківських установ з чеками, які виявилися недійсними. Згодом аналогічна історія сталася з громадянами, які просили жінку сплатити комунальні послуги та інші споживчі рахунки. З відповідними заявами до Кіровоградського районного відділення поліції звернулося 15 потерпілих. Сума завданих збитків внаслідок фіктивних «платіжних операцій» склала більше 16 тисяч гривень.

Зрозумівши, що її викрили, громадянка якнайшвидше «навідала» потерпілих і повернула гроші, та, незважаючи на це, жінці доведеться відповісти за скоєне.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1, 3 ст. 191 Кримінального кодексу України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем». За такі дії законом передбачено покарання у вигляді обмеження волі від 3 до 5 років, або від 3 до 8 років позбавлення волі.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool