На Кіровоградщині викрили шахрайку

Грудень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

Нею виявилася 63-річна мешканка одного з сіл Ульяновського району, що на Кіровоградщині, яка привласнила банківську картку чоловіка та у подальшому зняла з неї близько 5 тисяч гривень. За вчинене зловмисниці загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

До чергової частини Ульяновського РВ УМВС в області надійшло повідомлення від 61-річного жителя населеного пункту про зникнення коштів із кредитної картки на його ім’я.
У результаті вжитих заходів дільничний інспектор міліції та працівник карного розшуку встановили особу зловмисниці, підозрюваної у скоєнні кримінального правопорушення. Нею виявилася мешканка сусіднього села, яка надавала допомогу чоловіку в оформленні пенсії.
Скориставшись можливістю, «помічниця» привласника кредитну картку пенсіонера. Потім з банкомата в районному центрі зняла кошти в сумі 4800 гривень, що належали потерпілому, та використала їх для власних потреб.
– Дії особи кваліфіковано за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального Кодексу України, - повідомив начальник Ульяновського РВ УМВС в області Сергій Дерев’янко. – Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.
За матеріалами Ульяновського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool