На Кіровоградщині викрили неповнолітніх грабіжників

Червень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 888 | Коментарі: 0

В одному з мікрорайонів міста Олександрії двоє підлітків відібрали гроші у 9-річного місцевого жителя. За вчинене їм загрожує кримінальна відповідальність.

До Олександрійського міськвідділу міліції звернулася мати потерпілого. Жінка розповіла, що на подвір’ї невідомі вихопили з рук її сина гроші. Хлопчик збирався йти в гості, тож мав при собі 300 гривень.
На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Отримавши прикмети злодіїв, правоохоронці розпочали їх пошуки.
- За декілька годин працівники міліції встановили особи зловмисників та їх місцезнаходження. Двоє підлітків, 15 та 14 років, витратили більшу частину коштів. Решту викраденої готівки вилучено, – повідомив т.в.о. начальника Олександрійського МВ УМВС в області Олександр Коцар.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool