На Кіровоградщині викрили «лісорубів», які завдали державі збитків у 80 тисяч гривень

Грудень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 876 | Коментарі: 0

На таку суму, за попередніми даними, двоє жителів Петрівського району, незаконно випиляли більше 50 дерев порід акації та клену. За ці дії особам загрожує кримінальна відповідальність.

Працівники поліції у листопаді отримали інформацію про те, що в одному з населених пунктів скоєно кримінальне правопорушення.

«У результаті оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили осіб, причетних до злочину. Ними виявилися місцеві мешканці, один із яких раніше судимий. Із використанням ланцюгової бензинової пили чоловіки здійснили незаконну вирубку 52 дерев», - розповів начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка лісу).

За скоєне особам загрожує покарання у вигляді штрафу, арешту на строк до шести місяців, або до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Петрівського відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool