На Кіровоградщині викрили громадянина, який зберігав удома наркотики, зброю та боєприпаси

Жовтень 03, 2016 | Новини | Переглядів: 685 | Коментарі: 0

35-річний непрацюючий чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Під час санкціонованого судом обшуку правоохоронці виявили у помешканні місцевого жителя значну кількість рослин конопель, білу порошкоподібну речовину, зовні схожу на метамфетамін, нарковмісні медичні препарати, пристрої для куріння канабісу, предмети, схожі на гранати, пістолет та утинок рушниці.

Неочікуваний для підозрюваного візит поліцейських відбувся зранку, минулої п’ятниці. Житлове приміщення та господарські споруди у дворі домоволодіння, де мешкав чоловік, зовні нагадували складські. Майже на всій площі знаходилися картонні коробки та поліетиленові пакунки, заповнені подрібненими нарковмісними рослинами. Кілька кущів коноплі поліцейські виявили та знищили на присадибній ділянці біля будинку, інші рослини сушилися в коморі.

«У ході подальшого обшуку в одній з кімнат правоохоронці виявили кілька пакунків із застібками, в яких знаходилася фасована порошкоподібна речовина, схожа на метамфетамін. Так само у металевій ємності було виявлено нефасовану речовину світлого кольору, яка може бути сировиною для виготовлення метамфетаміну.

Та, як виявилося, чоловік зберігав у себе вдома не лише «дурман». У печі системи опалення поліцейські виявили предмети, схожі на пістолет, утинок рушниці, дві гранати Ф-1 із запалами до них», - розповів заступник начальника поліції Кіровоградської області Олександр Скляревський.

Вилучене направлено для проведення експертиз. Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та ч. 3 ст. 309 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». За ці дії підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool