На Кіровоградщині викрили двох зловмисників у вчиненні низки крадіжок

Травень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 756 | Коментарі: 0

Наприкінці квітня житель міста Світловодська Кіровоградської області став очевидцем скоєння злочину. Вночі він помітив в одному з подвір’їв злодіїв, які викрали з автомобіля акумуляторну батарею, про що одразу ж повідомив у міськвідділ міліції. У ході розслідування було встановлено, що чоловіки причетні до скоєння інших майнових злочинів.

Громадянин добре запам’ятав прикмети транспортного засобу, на якому зловмисники зникли з місця пригоди. Завдяки цьому під час відпрацювання території міста Світловодська працівники ДАІ на одній з вулиць зупинили схожий за описом автомобіль. У ході огляду легковика в багажнику було виявлено кусачки, 2 металеві трубки та лом, рукавички та дві чорні шапки-маски з прорізами для очей.
На момент зупинки у транспортному засобі перебувало четверо мешканців Олександрійського району. Як з’ясувалося, двоє з них причетні до низки крадіжок, скоєних на території Світловодського району.
- Працівники міліції встановили, що упродовж кількох місяців двоє раніше судимих чоловіків, 22 та 23 років, під час неодноразових поїздок до Світловодська вчиняли крадіжки на території міста та району, - повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Дмитро Ткачонок.
В одному з населених пунктів зловмисники викрали телефонний кабель довжиною 246 метрів, в іншому – 385 метрів дроту. Крім того, з місцевої філії підприємства зв’язку поцупили дві мідні котушки, зварювальний трансформатор, електроінструменти та слюсарні інструменти.
Дії зловмисників кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Їм загрожує покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк до 5 років.

За матеріалами Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool