На Кіровоградщині викрили двох осіб у крадіжці кабелю

Жовтень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 2116 | Коментарі: 0

Жителям Петрівського району оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, їм загрожує до 6 років позбавлення волі.
До міліції звернулись працівники механічної майстерні одного з селищ, які виявили відсутність мідного кабелю.

Під час огляду приміщення та прилеглої до нього території за кілька сотень метрів правоохоронці виявили місце зі слідами опалених дротів.
- У подальшому правоохоронці встановили осіб, причетних до крадіжки. Двоє місцевих жителів, 21 та 20 років, попередньо домовились про вчинення злочину та прихопили з собою необхідний інструмент. До майстерні злодії потрапили пошкодивши вікно, та плоскогубцями відрізали декілька десятків метрів мідного кабелю, - розповів начальник Петрівського РВ УМВС в області Євген Чуйко.
Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України. Особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool