На Кіровоградщині викрили чоловіка, якого підозрюють у скоєнні ряду крадіжок

Серпень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 825 | Коментарі: 0

Жертвами зловмисника стали п’ятеро жителів міста, території домоволодінь яких він обікрав. Викрадене підозрюваний продавав, кошти відразу витрачав на власні потреби.

За вчинене чоловіку може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років

Повідомлення про крадіжки майна з територій домоволодінь, що знаходяться у приватному секторі міста, почали надходити до Світловодського відділу поліції в середині літа. Вночі невідомий проникав на подвір’я та у господарські приміщення, звідки викрадав вироби з металу,ємності, кутники, господарські інструменти, музичну техніку. Здобиччю крадія став навіть 40-літровий бідон з медом.

«В результаті проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився 25-річний місцевий житель, який навесні звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки, - розповідає начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий. - Близько сотні штук викраденої у кількох господарів арматури він здав до пункту прийому металобрухту. Інші речі продав. Частину речових доказів працівниками поліції вже вилучено».

Та, як пояснює підозрюваний, він і сам став жертвою крадіжки. Заволодівши двома алюмінієвими бідонами, один з яких був з медом, чоловік сховав повний бідон у кущах. Повернувшись за здобиччю, він виявив, що хтось вже забрав її.

По данім фактам розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує повернення за ґрати на строк від 3 до 6 років. Проводиться досудове розслідування.

За матеріалами Світловодського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool