На Кіровоградщині викрили чоловіка, який обікрав свого роботодавця

Лютий 02, 2017 | Новини | Переглядів: 1166 | Коментарі: 0

Здобуте у незаконний спосіб чуже майно «підприємливий» робітник планував у подальшому продати, але цьому завадили правоохоронці.

До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від жителя району про те, що з території його домоволодіння було викрадено 10-літрову каністру та кілька пляшок із різними видами гербіцидів.

«Зловмисником виявився 31-річний громадянин, який мав доступ до всіх господарських приміщень власника, оскільки працював у нього. Чоловік поступово виніс ємності з хімічними речовинами, завдавши господареві збитків на суму близько 4 тисяч гривень», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту на строк до 6місяців, або до 3 років позбавлення волі.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool